Nosaltres

Nosaltres2019-05-29T17:20:40+00:00


NEPAL CHHIMEKI BARCELONA
està format per un grup d’amics, professionals d’activitats diverses, que s’han agrupat per representar CHHIMEKI SANSTHA NEPAL a Catalunya, i que aporten la seva il·lusió i la seva experiència amb la finalitat d’aconseguir fons que contribueixin a garantir la continuïtat del projecte a Katmandú.

Foto: Rosa Serra, Pepa Lopez, Dessislava Pirinchieva, Max Colombo, Stefano Colombo, Anna Mas, Lalo Quintana, Marta Tatjer, Joan Estrada, Paula Arnaldo, Dani Aixela. Sofia Masutti a Mallorca

Marta Tatjer

Presidenta

Creadora, promotora i organitzadora d’esdeveniments culturals. Ha treballat per a l’administració pública organitzant la festa i la cultura de Barcelona, i posteriorment va dirigir la seva pròpia empresa. Avui està jubilada, i ha lliurat la seva gran capacitat de lideratge a NEPAL CHHIMEKI BARCELONA.

Rosa Serra

Secretària

Periodista, guionista i escriptora. Ha treballat durant molts anys en diversos mitjans de comunicació principals i avui dirigeix la seva pròpia editorial, dedicada a escriure i editar llibres de memòries i autobiografies.

Paula Arnaldo

Treasurer

Llicenciada en Psicologia i empesaria en el sector d’estudi de mercats i màrketing estratègic. Treballa fa més de 20 anys realitzant estudis sobre les necessitats de les poblacions a diferents parts del món.